Home/Despre noi
Despre noi 2020-03-10T13:11:23+00:00

Cine suntem?

Suntem o organizație care promovează arhitectura sustenabilă și clădirile viitorului. Arhitectura sustenabilă pentru noi înseamnă progresul tehnologic de până acum aplicat oricărui tip de construcție. Înseamnă nu doar materiale performante, elemente de construcții inteligente, ci și eficiența energetică și tipul materialelor utilizate, înseamnă o arhitectură care regenerează, care inovează, înseamnă reducerea impactului negativ al industriei asupra mediului înconjurător.

„Arhitectura durabilă utilizează o abordare conștientă a energiei și a conservării ecologice în proiectarea mediului construit.” (“Sustainable Architecture and Simulation Modelling”, Dublin Institute of Technology).

Am început în 2014 cu dorința de a realiza o casă pasivă. Așa s-a născut EvoHouse. Am învățat cum să proiectăm și să construim prima clădire eco-pasivă certificată din România care ne-a adus și recunoașterea internațională chiar de către prestigiosul Institut al Casei Pasive din Germania care unde am fost aleși să ne prezentăm la secțiunea “Clădiri Inovative din Lume” în cadrurl conferinței internaționale a Caselor Pasive organizată la Leipzig în 2015.

De atunci, dovedim în continuare prin proiectele noastre că arhitectura sustenabilă eco-pasivă este viitorul. În 2016, am creat Centrul de Excelență pentru clădirile viitorului pentru a putea transmite mai departe informațiile adunate până acum, tehnologia, tehnicile de proiectare și execuție a unei astfel de clădiri, dar și pentru a învăța la rândul nostru din experiențele altora.

Ce facem?

Căutăm soluții bazate pe colaborare și implicare, acționăm pentru un un viitor mai bun și sustenabil, inspirăm și pe alții să ia inițiativa, cultivăm o viziune bazată pe valori, respect și responsabilitate.

Motivați de setea de cunoștințe, dorința de a învăța și de a demonstra, am căutat acele inovații care asigură proiectarea și construcția celor mai confortabile, sănătoase și sustenabile clădiri pentru următoarele generații.

Noi (echipa)

  • Béla Barabás – project manager, CEO

  • Szilveszter Szabolcs – arhitect

  • Arina Moldovan – arhitect

  • Zoltán Marschalkó – project manager

  • Corina Brândușan – comunicare, PR